2 Mayıs 2014 Cuma

Yazlık ayakkabıları renklendirelim!

Yaz dediğime bakmayın, bu KEDS modelleri, bir diğer adıyla sneakers lar her mevsim giyilir oldu. Sıcak havalarda rengarenk ayakkabılar giymek insanın içini açıyor. Gelin düz renkli, sade ayakkabılarınızı biraz canlandıralım.



İhtiyacınız olan şeyler; zevkinize göre sprey boyalar, akrilik boyalar, sim, kurdele, zımba
 ve en önemlisi hayal gücü! Bunlar yalnızca bir kaç örnek, siz dilediğiniz gibi zevkinize göre süsleyebilir, eskiyen ayakkabıları boyayarak, çeşitli aparatlar kullanarak renklendirip yenileyebilirsiniz.



Son yıllarda pek revaçta olan zımbalı modeller bu sene de itibarını koruyor. O zaman Eminönünden veya civarınızdaki butiklerden alacağımız bir paket zımba, çivi ile bu güzelliğe sahip olmak hayli kolay ;)


Bahar, yaz deyince aklıma direk çiçekler, özellikle de papatyalar geliyor. Buz mavisi zemin üzerine bu cici papatya desenleri çok şık bir fikir! Üstelik mavi ile kırmızı da navy modasını andırıyor, eh daha ne olsun ;)




 Hayvansever dostların mutlaka denemesi gereken bir desen! Çizim yeteneği olanlar beş dakikada böyle sevimli hayvanlarla süslü sneakers lara sahip olabilir ;)


Papatya desenini hafiften değiştirdiğinizde, sevimli patiler çıkıyor ortaya ;)

 

Hem güzel zaman geçirmek, hem de eskiyen ayakkabıları değerlendirmek, değişiklik yaratmak için bu görseller harika bir diy fikri diye düşündüm ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder