7 Mart 2012 Çarşamba

bu kadar ayrıcalık,yetmez ama EVET =)

KADINların yaşadığı sıkıntılar,karşılaştıkları zorlukları anlattım,şimdi sıra geldi bize bugün için tanınan ayrıcalıklara :) başlıkta da yazdığım gibi,bu ayrıcalıklar bize yetmez ama EVET diyor,tabi ki de geri çevirmiyoruz bu güzellikleri :)
Yarın bu indirimlerden faydalanmak için gözdemiz olan bir AVM ye gidiyoruz ve sırasıyla bakalım neler alıyor neler yapıyoruz ;)
İlk olarak;sosyal sorumluluk ilkemiz gereği,bizler kadar şanslı olmayan hayatın zorluklarıyla mücadele eden kadınlara destek olan MORÇATI ya destek olmak için MİGROS'tan yıllık MAKARNA ihtiyacımızı görüyoruz,ama mutlaka FİLİZ MAKARNA alarak. FİLİZ MAKARNA ve MİGROS mükemmel bir iş birliği yapmış,yarın MİGROSlardan alınacak bütün FİLİZ MAKARNAların geliri MORÇATI kadın sığınma evlerine maddi destek olacak,gelir oraya aktarılacak. Migros alışveriş arabalarımızı Filiz Makarnalarla doldurduktan sonra,alışveriş paketini arabanıza koyup veya migrosta bir kenara ayırıp bir güzel alışverişe çıkıyoruz.
Ev tekstil ürünlerinde ayrıcalıklı ürünler sunan English Home'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kampanyada iki hafta boyunca tatak odalarınıza şıklık getiren yatak örtüleri ve banyo seramik gruplarına özel %50 indirimler, evlerinize yenilik getiriyor. Kaz tüyü yorganlar ve Ivory grubu nevresimlerde geçerli olan %25 indirim fırsatı Kadınlar Günü'nde ayrıcalıklı seçenekleri bir arada sunuyor.

 Ev tekstil ürünlerinde lider firmalardan Sarev mağazalarında Kadınlar Günü'ne özel %25'lik indirim fırsatını kaçırmayın! Kadın olmanın ayrıcalığını bir kez daha hissetmek için tüm bayanları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Sarev Mağazalarında büyük indirim fırsatı bekliyor. 

Real Hipermarketlerinde 8 Marta özel Mehtap Prestij,Yakamoz,Samanyolu Serisi tencere ve tavalarda,Tüm Scotch Brite temizlik ürünlerinde,bütün Gondol plastik mutfak gereçlerinde ve bütün ANTİK markalı ev tekstili ürünlerinde % 50 indirim yapılacak.Ayrıca 8 Mart günü 50 TL ve üzeri alışverişlerde Real Kampanya Kartlı Bayan müşterilere sürpriz hediyeler dağıtılacakmış :)
Teknosada 2012 Mart ayı süresince bayanların ihtiyacı birçok üründe indirim var. Braun Epilatör, Electrolux Elektrikli Süpürge, Samsung Galaxy Ace cep telefonu, Blackberry Bold 9780, Philips Keratin Saç Düzleştirici gibi ürünler indirimde sizleri bekliyor.
2012 Dünya kadınlar gününe özel kampanyada Collezione mağazalarında %20 indirim kampanyası başladı. Kampanya 5 – 8 Mart 2012 tarihleri arasında tüm Collezione mağazalarında geçerli.
Watsons mağazalarında dünya Kadınlar Günü'ne özel, 7-8 Mart tarihlerinde yüz bakım ürünlerinde %50 indirim fırsatı Watsons mağazalarında, sizi bekliyor. 
 Atasay'ın her ayın altıncı günü gerçekleştirdiği kampanya, Dünya Kadınlar Günü nedeni ile 6-7 ve 8 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Seçili ürünlerde yüzde 25'e varan indirim ve taksit imkanları, bir çok kadınının yüzünü güldürecek.
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Maximum Kart'ınızla yapacağınız giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, optik ve kozmetik alışverişlerinize %10 MaxiPuan hediye!
2012 dünya kadınlar gününe özel kampanyada Koton Mağazalarında 7-8 Mart 2012 tarihlerinde %20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Ayrıca Turkcell abonelerine özel ekstra %10 indirim fırsatını kaçırmayın! İndirim tüm yeni sezon kadın ürünlerinde geçerlidir.

Bizler için bu kadar düzenleme yetmez ama buna da EVET demeden edemeyiz dimi ama ;) kendimizi ödüllendirmek için yarın büyük fırsat,kadınlar gününüz kutlu olsun,iyi alışverişler dilerim.
Yalnız aman dikkat;bir ay sonrası 08 NİSAN kredi kartlarınızın limitinin tükendiği gün olmasın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder